Kolorowy pasek
Godło, Herb, Logo
Logo Biuletyn Informacji Publicznej

Biuletyn Informacji Publicznej
Gmina Slesin

Kolorowy pasek

- Zarządzenie nr.38/2004 - w sprawie powołania Komisji Przetargowej

ZARZĄDZENIE  WEWNĘTRZNE    NR  38/ 2004

 

Burmistrza  Miasta  i  Gminy   Ślesin   z  dnia    30 listopada 2004r.

 

w sprawie:

                      powołania  Komisji Przetargowej

 

 

Na  podstawie art. 19  ustawy z dnia 29 stycznia 2004r  Prawo zamówień Publicznych ( Dz. U. Nr 19,  poz. 177 )   zarządzam, co  następuje :

 

 

§  1

 

 

Powołuję Komisję  Przetargową do  przygotowania i przeprowadzania  postępowania

 o udzielenie zamówienia pn.

 

Dostawa, montaż, instalacja sprzętu i oprogramowania komputerowego

 dla Szkoły Podstawowej w Ostrowążu”

 

w następującym  składzie:

          

                 

1. Maciej Ptak                           -  Przewodniczący

2. Alicja Owczarska                  -  sekretarz

3. Małgorzata  Żabierek             -  członek

4. Henryk Guzik                        -  członek         

 

 

§ 2

 

 

  Zarządzenie  wchodzi w życie z dniem podpisania .

 


                                                                  Burmistrz Miasta i Gminy Ślesin

                                                                        /-/ Jan Niedźwiedziński

Metadane

Data utworzenia:(brak danych)
Wprowadził do systemu:Mariusz Zaborowski
Data wprowadzenia:2005-05-12 10:05:06
Opublikował:Mariusz Zaborowski
Data publikacji:2005-05-12 14:55:26
Ostatnia zmiana:2005-05-13 10:44:08
Ilość wyświetleń:1468
Urząd Miasta i Gminy w Ślesinie, ul. Kleczewska 15, 62-561 Ślesin, Tel.: 63 2704011, Fax: 63 2704198, email: sekretariat@slesin.pl, http://www.slesin.pl

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Zamknij